Nu trebuie să așteptați neapărat să ne întâlnim față în față (deși așa ar fi cel mai bine); descărcați turul virtual MOBEE și vă puteți plimba din fața calculatorului prin expoziția noastră.

Download

 

Cu ocazia comemorării a 40 de ani de la cutremurul din 4 martie 1977, INCDFP lansează o nouă aplicație de prezentare a cutremurelor din ultimele secole și a efectelor acestora. În aceasta veți găsi hărți interactive ale cutremurelor din România și ale valorilor de intensitate semnalate la cutremure majore, galerii foto și video cu privire la efectele cutremurelor din 1940 și 1977, informații relevante și verificate, hărți de hazard seismic recente și multe alte materiale utile. De asemenea, nici perspectiva asupra unui viitor cutremur major nu este neglijată. Vă invităm să vizualizați aplicația, să o distribuiți, și în cazul în care aveți informații/amintiri/povești legate de un anumit cutremur și loc, să adăugați comentarii pertinente în albumele de fotografii dedicate.

DESCHIDE

 

Aplicație interactivă ce îți testează cunoștințele despre comportamentul în caz de cutremur și îți oferă sfaturi practice cu privire la cum trebuie să te pregătești și să reacționezi pentru a te proteja cat mai bine. Pune-te în situațiile din imagini și găsește rapid cele mai bune soluții.

Disclaimer: Aplicația a fost concepută în special pentru monitoarele Expoziției Mobile despre Cutremure - de aceea poate conține erori, în funcție de mediul de rulare utilizat.

Download

 

Aplicație interactivă ce prezintă sub formă de hărți și statistici relevante caracteristicile cutremurelor de pe teritoriul și din apropierea României. Află unde și când au avut loc cutremure, ce magnitudine au avut, la ce adâncime s-au produs și descoperă dacă ești într-o zonă cu hazard seismic ridicat.

Disclaimer: Aplicația a fost concepută în special pentru monitoarele Expoziției Mobile despre Cutremure - de aceea poate conține erori, în funcție de mediul de rulare utilizat.

Download